Om företaget

Uson Miljöteknik har en gedigen kunskap med mer än 40 års personlig erfarenhet av miljövänlig teknik för matavfallshantering till storkök och privata hushåll.

Lars U:son Lundberg startade bolaget 1983 och har sedan dess utvecklat ett stort antal utrustningar för effektivisering av avfallshantering.

Uson Miljöteknik är ett företag specialiserat på avfallshantering . Vi är en av de mest heltäckande leverantörerna på marknaden och kan ge lösningar för hantering av både matavfall och torrt avfall.
Uson startade sin verksamhet redan 1983 och är inom bolaget Uson Marine världsledande inom marina avfallssystem och levererar avfallshanteringsutrustning till fartyg, oljeplattformar och annan marin verksamhet över hela världen.

Lars U:son Lundberg har sin bakgrund i följande företag:

  • Electrolux Storkök
  • Pullmax
  • Metos där Lars startade Metos Marin som sedan såldes till Hackman
  • Disperator -77 till -83 där Lars skapade och byggde upp en omfattande nyförsäljning som la grunden till det Disperator som existerar idag


Uson Marketing startas 1983 med divisionerna Uson Miljöteknik för landinstallationer och Uson Marine för marina installationer.

Uson Miljöteknik tillverkar och säljer avfallshanteringsutrustning för landinstallationer till Svenska företag, kommuner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra verksamheter och erbjuder allt från matavfallskvarnar för privat bruk till professionella systemlösningar.

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför anstränger vi oss lite mer

Företagsinformation

Uson Miljöteknik
Bergsundsgatan 10
117 37 Stockholm

Öppettider
må–to: 08.00–17.00
fre: 08.00–15.00
lö: stängt
sö: stängt

e-post: uson@usonmiljoteknik.se

Bankgiro: 853-1519
Org.nr: 556239-0756
Innehar F-skattebevis